Usi

Usi PVC
Categoria:
Usi

Sistemele de ferestre si usi produse din PVC corespund celor mai noi cerinte in materie de design, izolare termica si fonica si respect pentru mediul inconjurator. Solutiile noastre vor fi intotdeauna pregatite pentru viitor.
Usi Aluminiu
Categoria:
Usi

Construim sisteme (usi si ferestre) din aluminiu, pentru fiecare tip de locuinta. Noile modele de ferestre si usi din aluminiu va dau posibilitatea de a moderniza aspectul casei, de a economisi resurse de energie si de a creste siguranta casei.
Usi Antifoc
Categoria:
Usi

Pentru situatii care necesita o siguranta sporita exista varianta usilor antifoc. Aceste usi sunt special construite din materiale cu o rezistenta ridicata la foc atat in ce priveste structura cat si accesorizarea. In cazul incendiilor au rolul de a opri raspandirea focului, iar pentru siguranta evacuarii, au deschidere speciala, in exterior
Usi Panica
Categoria:
Usi

Aceste usi sunt special utilizate pentru posibilele evacuari in cazuri de urgenta. Folosite cel mai des in institutii publice, usile antipanica, permit evacuarea masiva a maselor de oameni aflati in interior, inspre exterior, in cazuri speciale, precum incendiile.

DE CE SA ALEGI CONCEPT PLAST?

Evaluare gratuita
a proiectului
Deplasare
pe santier
Termen scurt
de executie
Reglaje post-montaj
gratuite
Vrei oferta de pret?
Folosim doar produse de cea mai buna calitate