Accesorii

Glafuri interioare "Classic" din PVC
Categoria:
Accesorii

Datorita caracteristicilor sale, glafurile interioare din PVC prezinta solutia ideala pentru finisajul interior al ferestrei PVC. In afara de aspectul lor estetic si pretul convenabil, acestea prezinta solutia ideala atat pentru constructii noi, cat si pentru reconstructia locuintei.
Glafuri exterioare "Exclusive" din Aluminiu
Categoria:
Accesorii

Glafurile exterioare din aluminiu extrudate grosimea 2mm, prezinta datorita caracteristicilor sale solutia ideala pentru ajustarea estetica a ferestrei si protejarea spaletului exterior. Acestea acopera in totalitate spaletul exterior si colecteaza toata cantitatea de apa (ploaie, zapada), pe care o dirijeaza prin canalul picurator, protejand fatada locuintei. Prezinta rezistenta la rafalele puternice de vant
Feronerie usi si ferestre
Categoria:
Accesorii

Pentru toate usile si ferestrele pe care le producem, oferim o gama variata de accesorii care sa satisfaca asteptarile tehnice si estetice ale clientilor nostri cu privire la produsul privit ca intreg. Este foarte important ca fiecare sistem sa beneficieze de o accesorizare pe masura, care aduc un plus la calitatile oferite de acesta. Fie ca e vorba de feronerie (manere usi si ferestre, clante, balamale, sisteme de prindere, etc) sau alte accesorii precum opritoare usi, rozete, elemente decorative, furnizorii nostri sunt in masura sa ofere cele mai inalte standarde la aceste produse pe care le integram in oricare din lucrarile noastre.
Plasa de insecte
Categoria:
Accesorii

Materialul din care sunt confecționate plasele este fibra de sticla.

DE CE SA ALEGI CONCEPT PLAST?

Evaluare gratuita
a proiectului
Deplasare
pe santier
Termen scurt
de executie
Reglaje post-montaj
gratuite
Vrei oferta de pret?
Folosim doar produse de cea mai buna calitate