Sisteme de umbrire

Rulouri
Categoria:
Sisteme de umbrire

Rulourile exterioare aplicate cu lamele termoizolate din aluminiu lemn sau plastic, asigura o foarte buna protectie impotriva caldurii, frigului, ploii si a zgomotelor, dar au si calitati antiefractie. Rulourile exterioare dispun de casete aplicate, ce pot fi montate in lacasurile usilor si a ferestrelor sau cu casete suprapuse special izolate. Actionarea rulourilor exterioare din aluminiu se face manual (cu snur, chinga sau manivela) sau electric (cu intrerupator sau telecomanda).
Rolete
Categoria:
Sisteme de umbrire

Ajuta la obtinerea unei atmosfere placute si distincte in orice locuinta, prin opturarea spatiilor vitrate. Roleta este un accesoriu atractiv si practic in acelasi timp, tot mai cautata de catre cei care se ocupa cu amenajarea interiorului. Tocmai din acest motiv au aparut tot mai multe modele, adaptandu-se cerintelor actuale ale consumatorilor. Se poate opta pentru roletele cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Sunt disponibnile mai multe tipuri de materiale care permit selectarea gradului de opacitate.
Jaluzele
Categoria:
Sisteme de umbrire

Jaluzelele se aplica la ferestre si la usi pe interior si sunt realizate din lamele textile, plastic, aluminiu sau chiar lemn, dispuse vertical sau orizontal. Sunt extrem de elegante constituind in multe cazuri un element de referinta in amenajarile interioare. Jaluzelele au mai multe tipuri de actionare: o actionare simpla, cu lantisor. Asigura umbra si racoare intr-un mod natural.

DE CE SA ALEGI CONCEPT PLAST?

Evaluare gratuita
a proiectului
Deplasare
pe santier
Termen scurt
de executie
Reglaje post-montaj
gratuite
Vrei oferta de pret?
Folosim doar produse de cea mai buna calitate