Ferestre

Ferestre PVC
Categoria:
Ferestre

Sistemele de ferestre si usi produse din PVC corespund celor mai noi cerinte in materie de design, izolare termica si fonica si respect pentru mediul inconjurator. Solutiile noastre vor fi intotdeauna pregatite pentru viitor.
Ferestre Aluminiu
Categoria:
Ferestre

Construim sisteme (usi si ferestre) din aluminiu, pentru fiecare tip de locuinta. Noile modele de ferestre si usi din aluminiu va dau posibilitatea de a moderniza aspectul casei, de a economisi resurse de energie si de a creste siguranta casei.
Lemn placate cu Aluminiu
Categoria:
Ferestre

Ferestrele realizate din aluminiu placat cu lemn prezintă un design modern si rafinat, adaptat noilor cerinte de amenajari in care naturalul este la mare cerere.
Constructia si combinatia materialelor ofera un plus de calitate si functionalitate. Datorită gamei largi de profiluri, acest sistem poate satisface toate cerințele de construcție.
Ferestre Velux
Categoria:
Ferestre

Solutia ideala pentru ferestrele de mansarda. Bucurati-va de o casă mai confortabilă si mai luminoasa cu VELUX . Utilizarea inovativă a materialelor cu performanţe crescute în construcţia ferestrei asigură o excelentă eficienţă energetică, izolare şi etanşeitate.
Aerul proaspăt ajunge în casa dumneavoastra cu o fereastră de mansardă VELUX operată de sus sau de jos. Ferestrele sunt uşor de folosit - chiar dacă mobilierul este amplasat dedesubtul ei. Bara de operare din partea de sus permite să montajul fereastrei mai jos pentru a obţine o privelişte excelentă, fie că stai jos, fie că stai în picioare, chiar si in mansarde.

DE CE SA ALEGI CONCEPT PLAST?

Evaluare gratuita
a proiectului
Deplasare
pe santier
Termen scurt
de executie
Reglaje post-montaj
gratuite
Vrei oferta de pret?
Folosim doar produse de cea mai buna calitate