Despre
Concept plast

usi/ ferestre din PCV, aluminiu si lemn/ usi de garaj/ sisteme de umbrire/ sticle speciale
Aseaza totul
intr-o lumina noua

De la prima idee pana la finalizarea proiectului apar o multime de posibilitati de implementare, dar nu toate conduc inspre rezultatul asteptat. Cum ar fi sa pornesti cu increderea ca, la final, lucrurile vor fi asa cum iti doresti? Noi am pornit acum 5 ani cu premiza ca faptele pot urma asteptarile. Suntem la dispozitia ta, sa te ajutam sa realizezi ce ti-ai propus, cum ti-ai propus.
- Concept Plast -
esteticul
confortabilul
durabilul
Concept plast
Istoric, Viziune, Valori
Concept Plast activeaza in domeniul tâmplăriei PVC şi Aluminiu in zona judetului Bistrita-Nasaud si imprejurimi. Prin calitatea si standardele pe care le-am impus serviciilor noastre, prin atentia la detalii, am adus clientilor nostri o perspectiva noua in ce priveste executia si montajul tamplariei de PVC si aluminiu. Produsele realizate de noi inglobeaza tehnologii moderne axate pentru indeplinirea condiţiilor eficienţă optima.

Scopul nostru este acela de a oferi cele mai bune solutii in domeniul usilor si ferestrelor de PVC, Aluminiu si Lemn, cu evaluarea corecta a fiecarei solutii propuse. Ne dorim sa obtinem un grad diferit de incredere din partea clientilor nostri, fata de cum au fost obisnuiti de piata in general, prin intelegerea exacta a nevoilor in acest domeniu si propunerea de planuri si oferte oneste.
Concept si inovatie
Atentie
la detalii
Executie in termen
Asistenta pentru clienti
DAN PREDICA / General manager

"Cand simti ca stii cum sa-i ajuti pe cei din jurul tau, nu mai poti ramane indiferent. Concept Plast este transpunerea acestui gand pentru orice plan de constructie, simplu sau ambitios, punand la dispozitie cele mai moderne si performante materiale impreuna cu o echipa motivata si talentata."

Despre Concept Plast

Concept Plast se ocupa cu proiectarea, executia si montajul tamplariei pentru ferestre si usi de diferite tipuri. Oferim consultanta specializata pentru persoanele care nu stiu exact de ce au nevoie pentru proiectul lor si ii ajutam sa aleaga cel mai potrivit produs, tinand cont de nevoile si de bugetul pe care il au la dispozitie.
Punem mereu nevoile clientilor pe primul loc, pentru ca suntem convinsi ca asta e singura cale spre succes. Suntem atenti la cerintele acestora si suntem mereu deschisi cand primim o solicitare inedita, deoarece ne place sa gasim solutii.

Suntem o echipa de profesionisti cu multi ani de experienta in domeniu, insa ne bucuram de fiecare data cand primim o evaluare pozitiva sau cand suntem recomandati de catre un client.

Ce facem noi diferit?

In primul rand, ascultam. Inainte de a face orice recomandare de produs sau gama de produse, ne asiguram ca am inteles in totalitate ce isi doreste clientul nostru, ce buget are la dispozitie si care sunt criteriile esentiale. In functie de toate astea, facem o recomandare de produse. In plus, ne dorim ca fiecare din clientii nostri sa devina parteneri, de aceea punem foarte mult accent pe oferirea unor termene scurte de executie si de ajustari gratuite.

Ia legatura cu noi!

Dan Predica
Manager General
Anca Predica
Asistent manager
Bianca Cîrceie
Preluare comenzi clienti
Ileni Lorin
Agent Vanzari
Voicu Voivod
Agent Vanzari